Πλάκες Καρύστου για τον κήπο, την αυλή, το πεζοδρόμιο ή τη ράμπα.

Τα στάδια της διαδικασίας:

Όταν αποφασίζουμε να ανοίξουμε διάδρομο, κήπο, αυλή, ράμπα ή πεζοδρόμιο, η Φυσική Πέτρα της Καρύστου είναι μια εξαιρετική επιλογή! Είναι μια σχετικά εύκολη, γρήγορη και πάνω απ ‘όλα οικονομική λύση. Ενώ σε περίπτωση που στο μέλλον θέλουμε να κάνουμε οποιαδήποτε εργασία στο υπέδαφος π.χ. διέλευση καλωδίων, σωλήνων, σπάμε αυτές τις πλάκες και όταν τελειώσει η εργασία επανατοποθετούμε καινούργιες χωρίς να φαίνεται καθόλου η εργασία που έχει γίνει. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιλέξετε και να τοποθετήσετε τις πλάκες οδοστρώματος είναι τα εξής:

Σχεδιασμός & Επιλογή πλακών

Αφού σχεδιάσετε την εργασία σε χαρτί με ιδιαίτερη προσοχή στο τεχνικό μέρος για μεγίστη ασφάλεια και σωστή λειτουργία, σημειώστε στο έδαφος το κομμάτι που θέλετε να καλύψετε. Το επόμενο βήμα είναι να σχηματίσετε το υπέδαφος και να επιλέξετε τις πλάκες Καρύστου. Στην ΚΑΡΥΣΤΟΛΙΘΟΣ υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχημάτων και χρωμάτων, υπάρχει επίσης ποικιλία και όσον αφορά την υφή της τελικής επιφάνειας. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές σε σχέση με την υφή, εκτός από το απλό, υπάρχουν επίσης: το κτύπημενο που δίνει μια άγρια και ανάγλυφη αντιολισθητική επιφάνεια και η αμμοβολή που μοιάζει με το χτύπημενο αλλά έχει μια πιο ανάγλυφη αντιολισθητική επιφάνεια. Όταν κάνετε την παραγγελία θα χρειαστεί να υπολογίσετε κάποια επιπλέον ποσότητα + 5% επειδή θα πρέπει να γίνουν περικοπές για να ταιριάζει σωστά στις άκρες.

Κατασκευή & τοποθέτηση υποστρώματος

Η εγκατάσταση πλακών Καρύστου για δάπεδο απαιτεί σκληρή και επίπεδη επιφάνεια. Εάν το έδαφος δεν είναι σταθερό, πρέπει να ρίξετε σκυρόδεμα (σκυρόδεμα) τουλάχιστον 6 cm για το υπόστρωμα. Εάν το έδαφος είναι σταθερό τοποθετήστε μόνο 3Α (άμμος) ως υλικό βάσης στην επιφάνεια που πρόκειται να τοποθετηθεί. Τοποθετήστε ένα υλικό βάσης τουλάχιστον 6-7cm κάθε φορά, στη συνέχεια βρέξτε και συμπιέστε το υπόστρωμα, βεβαιωθείτε ότι παρέχει τις κατάλληλες κλίσεις για την απορροή των όμβριων υδάτων. Γύρω από την επιφάνεια θα κατασκευάσετε είναι απαραίτητο σταθερό πλαίσιο που θα εξασφαλίζει τον περιορισμό τους και την καλή διατήρηση του σχήματος του έργου με την πάροδο του χρόνου. Ξεκινήστε να τοποθετείτε τις πέτρες Καρύστου για δάπεδο κατά μήκος της μεγαλύτερης ευθείας πλευράς και σε γωνία 90 μοιρών με το σπίτι ή άλλη δομή, διευκολύνει. Συνεχίστε να εκτείνεται κατά μήκος της μεγαλύτερης ευθείας πλευράς. Για την εγκατάσταση χρησιμοποιούμε τσιμεντοκονία (λάσπη) που εισέρχεται μεταξύ των πλακών και του εδάφους για συγκόλληση αλλά και για να δώσει τις κατάλληλες κλίσεις. Η τσιμεντοκονία αποτελείται από άμμο-τσιμέντο-ασβέστη και νερό. Πρέπει να είστε προσεκτικοί ότι η τσιμεντοκονία είναι επαρκές και ότι δεν υπάρχει κενό ανάμεσα στο έδαφος και την πλάκα ωστε να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν πιο συμπαγή επιφάνεια. Το διάκενο της άρθρωσης είναι συνήθως 1 cm. Στα άκρα της κατασκευής επιστρέφετε για να κάνετε τις απαραίτητες περικοπές στα σωστά μεγέθη ώστε να ταιριάζουν στις άκρες και έτσι να σφραγίζετε ολόκληρη την κατασκευή. Όταν δείτε ότι αντιμετωπίζετε δυσκολίες, θα χαρούμε να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε σχετικά με την εφαρμογή φυσικών πετρωμάτων Καρύστου.

Στεγανοποίηση & αποθήκευση

Προαιρετικά και για επιπλέον αντοχή, προστασία λεκέδων και λιγότερη συντήρηση, στεγανοποιήστε τις πέτρες Καρύστου. Κάντε πολύ καλό καθαρισμό πριν και επιλέξτε ένα κατάλληλο εμπορικό προϊόν στεγανοποίησης, εφαρμόστε το σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή. Για την ένωση αναμίξτε μαρμάρινη σκόνη με τσιμέντο και αραιώστε την με νερό έτσι ώστε να διεισδύσει και να γεμίσει τα κενά των αρθρώσεων. Αφού φτιάξετε το υλικό βάλτε το σε μια κανάτα και ξεκινήστε να γεμίζετε τους αρμούς, τις αρθρώσεις. Αφήστε το υλικό να στεγνώσει λίγο και στη συνέχεια σκουπίστε το με μια σκληρή βούρτσα και ένα σφουγγάρι με νερό, αλλά προσέξτε γιατί εάν αφήσετε το υλικό να στεγνώσει αρκετά, θα είναι δύσκολο να καθαριστεί. Για υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και ποιότητα κατασκευής, είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε με ένα εξειδικευμένο συνεργείο. ο οποίος έχει εμπειρία με την εφαρμογή φυσικών πλακών Καρύστου.

krystose polychrome marble
krystos slates plastering
elegantly designed krystose plates
attractively customise brown krystose slates
sleekly krystose texture