Γιατί να μας επιλέξετε?

Η ΚΑΡΥΣΤΟΛΙΘΟΣ είναι μια ελληνική εταιρεία που στοχεύει πάντα στη συνεχή βελτίωση. Ιδρύθηκε το 1979 και είναι τώρα μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, διατηρώντας 2 εργοστάσια που παράγουν φυσικούς βράχους Καρύστου. Είναι συνώνυμο με την συνέπεια και την αξιοπιστία, καθώς εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται σταθερά δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή ιδιωτη και επαγγελματία, υποστηρίζοντάς τον με την εμπειρία της και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας πάντα με σκοπό την ανθεκτικότητα, την ποιότητα και την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής

Γιατί εμάς!

Για την ποικιλία των προϊόντων μας. Με 2 ενεργά λατομεία μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τέτοια ποικιλία δεν θα βρεθεί πουθενά.Για την τεχνογνωσία μας. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, μας επιτρέπετε να πούμε ότι η φυσική πέτρα είναι η δεύτερη φύση μας.
Για την τέλεια διαλογή των πετρωμάτων.Για την ποιότητα της δουλειάς μας.Για την αποτελεσματικότητα της παραγωγής μας.Για την ευθύνη στην παράδοση. Η αποδεδειγμένη συνεργασία μας με όλα τα μέσα μεταφοράς εξασφαλίζει οικονομικό όφελος για τον πελάτη και εγγυάται ταχύτητα και ασφάλεια.Για τη μοναδικότητα με την οποία εργαζόμαστε, γιατί για μας η δουλειά μας είναι το πάθος μας.Για τους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.Για την επιλεκτική και εξειδικευμένη επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων.


Όλοι εμείς στην ΚΑΡΥΣΤΟΛΙΘΟΣ γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να έχουμε έναν λειτουργικό και όμορφο χώρο, να νιώθουμε άνετα και να μπορούμε να τον φροντίζουμε με ευκολία ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Είναι σημαντικό να σας κάνει να νιώθετε τόσο οικεία κάθε μέρα με την πρώτη ημέρα που το χρησιμοποιήσατε. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία από φυσικές πέτρες Καρύστου σε διαστάσεις και χρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο χώρος σας. Παρέχουμε επίσης πολυετή εγγύηση για όλα τα προϊόντα μας


Ο ΚΑΡΥΣΤΟΛΙΘΟΣ έχει την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει και αναπτύξει μέσω των 40 και πλέον χρόνων παραγωγής του. Η εταιρεία χρησιμοποιεί υπερσύγχρονο εξοπλισμό που της επιτρέπει να παρέχει προϊόντα με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά. Τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας σύμφωνα με τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα και συνοδεύονται από σήμανση CE, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα όχι μόνο για οικιακή χρήση αλλά και για μεγάλα έργα καθώς πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, επισκεφθείτε την έκθεσή μας ή επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματα στο δίκτυο συνεργατών μας.

meeting of minds
amazing Karystian colours variety
krystian minning report
minning of karystian crystals
minning mountains of krystian crystals
minning mountains of krystian crystals
working on karystian mountain
μεταποίηση πετρωμάτων
bulge of karystian slates
bulge of karystian slates